o podjetju

BETONICA d.o.o. je Podjetje za inženirske storitve in gradbeništvo. Vodstvena ekipa podjetj je z bogatimi 20 letnimi izkušnjami iz področja izvedbe gradbenih projektov.

Osnovna dejavnost podjetja BETONICA d.o.o. je IZVEDBENI GRADBENI INŽENIRING. V podjetju obvladujemo najbolj zahtevne gradbene projekte – od novogradenj do prenov. Ob upoštevanju najsodobnejših tehničnih in ekoloških standardov ustvarjamo bivalne ter delovne prostore za prihodnje generacije.

V podjetju poskrbimo za izgradnjo gradbenih objektov oz. stanovanjskih in poslovnih objektov. Izgradnja gradbenih objektov zajema gradnjo v skladu z željami naročnika, predlaganje ustreznih tehnoloških rešitev, izbor optimalnih rešitev, kvalitetno in varno izgradnjo objektov, vgrajevanje kvalitetnih materialov, skrb za varovanje okolja.

Smo družba, ki predvsem s svojim lastnim znanjem, strokovno usposobljenostjo, izkušenostjo in marljivostjo uspešno želi zadovoljiti vsakega našega naročnika.

S strokovnjaki in razvejano mrežo naših partnerjev razvijamo ter nudimo celovite rešitve za uvedbo modernih, učinkovitih in okolju prijaznih tehnologij.

Z visoko usposobljeno ekipo strokovnjakov, celostnim naborom storitev ter zanesljivim konceptom upravljanja zagotavljamo kakovostne in ekonomsko upravičene rezultate projektov ter gradimo dolgoročno zaupanje naših naročnikov in partnerjev. To je vodstvena ekipa navsezadnje dokazala, saj smo se uspešno uveljavili kot izvedbeni inženiring iz področja gradbeništva.

kontakt

Partnerji