Izvedbeni inženiring – gradnja objektov

Naša primarna dejavnost je izgradnja objektov za investitorje.

Tovrstna gradnja vključuje: gradnjo novih in adaptacijo starih objektov vseh namembnosti in za vse kupce, ki se s svojimi investicijskimi potrebami pojavljajo na trgu. To so ustanove in podjetja, ki vlagajo v izgradnjo poslovnih, trgovskih, turističnih in drugih objektov.

Naš koncept naročnikom zagotavlja nabor storitev, ki obsegajo vse gradbene faze – izvedbe kompletnih gradbeno obrtniških in instalacijskih del, do brezhibnega prevzema objekta.

V Betonici d.o.o. smo se te naloge lotili odgovorno tako naročnikom pri gradnji ponujamo celovite rešitve, ki vključujejo inženiring, gradbena, obrtniška in inštalacijska dela.

Dejavnost podjetja je gradnja objektov za naše naročnike - investitorje.

Področje delovanja je izgradnja objektov visokogradnje, po vašem povpraševanju vam izdelamo ponudbo in po naročilu zgradimo, rekonstruiramo, adaptiramo ali obnovimo objekt.

Zgradimo vam:

Inženirske storitve

Celostno prevzamemo vodenje projekta oziroma gradnjo. Sem uvrščamo kompleksne projekte, kjer prevzamemo nadzor nad celotnim investicijskim in gradbenim procesom. Investitorju nudimo pomoč pri pripravi gradnje, objekt zgradimo in v celoti usposobimo za obratovanje. Pri tem je ključnega pomena dobro poznavanje investitorjev.

Nabor inženirskih storitev vsebuje izvajanje del in nalog v vseh fazah investicijskih procesov:

Vodenje projekta

V kolikor ste pred odločitvijo, kako in kaj zgraditi, bodisi v privatne ali poslovne namene, vam z veseljem pomagamo. Priprava projektne naloge, nastavitev prioritet, svetovanje pri izbiri zemljišča in pregledu komunalne infrastrukture, pripravi potrebnih urbanističnih dokumentov – vse to so zadeve, s katerimi se srečujemo pri svojem delu vsak dan. S strokovnjaki našega podjetja in našimi poslovnimi partnerji smo vam na voljo za pripravo in kasnejše vodenje projektiranja in koordinacije vseh na projektu sodelujočih.

Vodenje gradnje

V kolikor imate projekte in niste prepričani kako se lotiti gradnje objekta Vam pomagamo pri pregledu projektov, vam svetujemo glede smiselnih sprememb, organiziramo izbor izvajalcev, za vas opravimo gradbeni nadzor po ZGO (Zakon o graditvi objektov) ter vse ostalo potrebno za nemoten potek izvedbe vašega objekta. Strokovnjaki našega podjetja smo svojim naročnikom na voljo s vsem svojim znanjem ter se z zavzetostjo trudimo zagotavljati najboljšo storitev.


V obdobju pripravljalnih del opravljamo naslednje storitve:


V obdobju gradnje lahko od nas pričakujete:

Strokovni nadzor

Izvajanje strokovnega nadzora nad gradnjo vključuje:

Storitve nadzora izvajamo s strokovno usposobljenimi sodelavci, ki so specializirani in v praksi preizkušeni strokovnjaki s področja arhitekture, gradbeništva, strojništva, in elektrotehnike. Pri uresničevanju svojih ciljev redno sodelujemo s strokovnjaki, ki so pooblaščeni za izdelovanje projektne dokumentacije ter izvajanje nalog odgovornih nadzornikov in odgovornih vodij del.